Kleuren

Onze parasols kan je in verschillende kleuren vinden. Van wit tot zwart en blauw tot geel, je vindt het bij ons allemaal.

Lichte kleuren

Als je een grote fan bent van lichte en bleke kleuren voor je muur of staande parasol zal je ze bij ons zeker en vast vinden. Het grootte voordeel van lichte kleuren is dat ze altijd passen bij de stijl van het huis en minder hard de zon zullen aantrekken. Als je een keuze maakt voor een lichte kleur is het wel aangewezen om er voorzichtig mee om te gaan en het niet te snel vuil wordt. Een vuile plek valt snel op, op een lichte kleur dus het aanbrengen van een beschermhoes tijdens het niet gebruiken van een design parasol is zeker aangewezen.

rode zwevende parasolDonkere en opvallende kleuren

Ook voor donkere en opvallende kleuren ben je bij ons aan het goede adres. Het grootte pluspunt als je voor een donker kleur zoals zwart gaat is dat het niet opvalt als de parasol een beetje vuil is. Als je vergeet de beschermhoes over de parasol te trekken is het dus niet erg. Daarnaast is een rode of groene parasol een echte eyecatcher en valt hij dus meteen op. Het woord design parasol krijgt meteen een nieuwe betekenis.