Stoffen

Als je kiest voor een stijlvolle parasol wil je zeker zijn dat het een duurzaam product is. Daarom is nadenken over welke stof je wilt gebruiken zeer belangrijk.

Olefine

Als je zeker wilt zijn van een een stevige parasol die een lange tijd moet mee gaan dan kies je voor een schaduwdoek gemaakt van de stof olefine. Deze hoogwaardige stof heeft een glasvezelstructuur en is dus ideaal voor een goede bescherming tegen de zon. Dit materiaal heeft een dichtheid van 190 gr/m² en een bescherming UV 80. Hierdoor ben je zeker dat je een duurzaam schaduwzeil hebt die een lange tijd meegaat.

SunbrellaDesign schaduwzeil

De stof sunbrella acryl is een superieur materiaal. De stof heeft een dichtheid van 235 gr/m² en biedt een bescherming UPF 50+. Hierdoor ben je zeker dat gevaarlijke UV stralen niet door de parasol kunnen komen en jouw huid de beste bescherming krijgt die het verdient. Ook deze hoogwaardige stof heeft een hoge duurzaamheid. De stof sunbrella acryl is niet te verkrijgen voor donkere kleuren zoals zwart. Gemaakt in Frankrijk heeft de stof een garantie van 3 jaar. Hierdoor ben je zeker dat dit een duurzame stof is en jouw design schaduwzeil een lange tijd zal meegaan.

Als je een parasol koopt, sta dan zeker even stil voor welke stof je wilt gaan. Jouw huid verdient alleen maar het beste.